Blog

Dyrk dit talent på en sportsefterskole

2 år siden

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Udfold dit talent på en sportsefterskole

Et ophold på Idrætsefterskolen Lægården er for dig, der ønsker at udfolde dit talent. Vi tilbyder gode træningsfaciliteter, stærke trænerteams og et efterskoleår med dine sportslige ambitioner for øje.

Kontakt os
En stor gruppe unge mennesker, laver gymnastikopvisning

Hverdag fuld med sport

Idrætsefterskolen Lægården lægger vi vægt på at udvikle eleverne sportsligt men også fagligt. Udover at tilbyde vores linjer som fodbold-linjen, håndbold-linjen og ro-linjen har vi også en talentlinje. Vores talentlinje arbejder med elever, som har et særligt talent på vores nuværende linjer men også inden for andre sportsgrene. Det betyder også, at vi går ind under kategorien ”sportsefterskole”.

Når det omhandler talentudvikling, er det ikke kun med et sportsligt fokus. Vores talentudvikling er meget mere end sport og omhandler i lige så høj grad også mennesket. Den menneskelige udvikling på Lægården er vigtig, da den er med til at lægge fundamentet for den sportslige udvikling.

Læs om talentlinjen
Jacob Hansen

vil aldrig glemme hvad jeg fik med derfra! Selvom jeg var på min egen linje, så var sammenholdet på tværs stærkt. Mine varmeste anbefalinger til Idrætsefterskolen Lægården.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hverdagen på en sportsefterskole

Uanset hvilken linje du vælger på Lægården, vil du opleve en dagligdag fuld af sport med masser træningspas, et fællesskab udover det sædvanlige og de mest passionerede lærere og trænere, som alle er klar på at give dig det bedste ophold på vores sportsefterskole. På vores talentlinje får du mulighed for at udfordre dit talent til det maksimale. Du vil få vejledning fra vores talentkoordinator, som vil hjælpe dig med et skræddersyet program, talenttræning med lokale klubber og meget mere

For os er det vigtigt, at eleverne trives og generelt klarer sig godt i skolen. Det er ikke sikkert, at du er en haj i matematik eller får topkarakterer i dansk, men det er vigtigt, at du giver den en skalle i skolen for at udvikle dig mest muligt.

Pige fra talentlinjen spænder en bue op inden hun skyder pilen mod målet

Vi samarbejder med eliten

Er du en kommende elev på Idrætsefterskolen Lægården, som ikke kan få nok træning, så er vores talentlinje noget for dig. Vi har et samarbejde med Holstebro elitesport, som hjælper dig med at få de helt rigtige rammer omkring din udvikling. Derudover samarbejder vi med lokale klubber inden for håndbold og fodbold, som du kan blive en del af. Sidst men ikke mindst har vi et samarbejde med Holstebro roklub. Så hvis du kommer med talentet, så sætter vi rammerne.

Så fedt er det at gå på Lægården

Se video fra dagligdagen

Idrætsefterskole Lægården

Vælg den linje, du brænder for på en sportsefterskole

De elever, som søger ind på vores sportsefterskole, har en passion og en stor interesse for vores sportsgrene. Har du et særligt talent inden for en anden sportsgren, vil vores sportslinje være noget for dig.

Dog har vores elever et samlet ønske om at udvikle sig og forbedre sig mest muligt inden for den valgte sportsgren. Idrætsefterskolen Lægården har rammerne og lærerne til at udvikle eleverne inden for hver enkelt sportsgren, hvilket er et kæmpe plus for mange unge mennesker. På Lægården idrætsefterskole balancerer vi mellem idræt, skole og det sociale liv. Alle vores elever har mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig inden for alle områder.
Hos os skal man ikke være bange for ikke at blive udfordret eller være alt for dygtig.

Vi tilbyder følgende linjer:

 

 

Sportsefterskole med dygtige trænere

Idrætsefterskole Lægården tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene, og du kan derfor altid finde en sportsgren, som tiltaler dig. Vi har meget dygtige trænere, som gør en dyd ud af at udvikle eleverne sportsligt. Udover at trænerne er dygtige og har en høj træneruddannelse, har de også erfaring på højeste plan. Så leder du efter en sportsefterskole med dygtige trænere, er Lægården idrætsefterskole noget for dig.