Blog

Dyrk dit talent på en sportsefterskole

4 måneder siden

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

På Lægården Idrætsefterskole handler det om talentudvikling. Vi arbejder med talent udvikling indenfor blandt andet fodbold, håndbold samt fitness. Det betyder også at vi går ind under kategorien: Sportsefterskole.
Når det omhandler talentudvikling, er det ikke kun med et sportsligt fokus. Talentudvikling er meget mere end sport, og omhandler i lige så høj grad også mennesket. Den menneskelige udvikling på Lægården er vigtig, da den er med til at lægge fundamentet for den sportslige udvikling.

Hverdag fuld med sport

Uanset hvilken linje man vælger på Lægården, vil man opleve en dagligdag fuld af sport med masser træningspas, et fællesskab udover det sædvanlige og de mest passionerede lærere, som alle er klar på at give dig det bedste ophold på vores sportsefterskole.
Vi arbejder også med talent i skolen. For os er det vigtigt, at eleverne trivedes, og generelt klarer sig godt i skolen. Det er ikke sikkert, at man du er en haj i matematik, eller får topkarakterer i Dansk, men det er vigtigt, at man giver den en skalle i skolen for at udvikle sig mest muligt

Men hvad er det, der gør det så fedt at samle en masse unge mennesker på en sportsefterskole, fremfor at blande linjerne?

Sportsefterskole
sportsefterskole

Vælg den linje du brænder for på en sportsefterskole

Elever søger ind på vores idrætsefterskole, da de finder én af vores sportsgrene interessant, og fordi de brænder for deres sportsgren. Det er samtidig et ønske om at udvikle og forbedre sig mest muligt indenfor den givende sportsgren. Idrætsefterskolen Lægården har rammerne og lærerne til at udvikle eleverne indenfor hver enkel sportsgren, hvilket er et kæmpe plus for mange unge mennesker.
På Lægården Idrætsefterskole balancerer vi mellem idræt, skole og det sociale liv. Alle vores elever har mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig indenfor alle områder.
Hos os skal man ikke være bange for ikke at blive udfordret eller være alt for dygtig.

 

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Vi har nemlig fokus på idrætten på forskellige niveauer

Vi tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene på Lægården, og du kan derfor altid finde en sportsgren, som tiltaler dig.
Lige pt. har vi fem forskellige linjer, herunder fodbold, håndbold, fitness, roning og en talentlinje. Til hver linje har vi lærere tilknyttet med stor erfaring og ekspertise indenfor den givende sportsgren. På den måde sikrer vi os den bedste undervisning og udvikling, hvilket blot er med til at styrke dig sportsligt hen over efterskoleåret.

Så fedt er det at gå på Lægården

Se video fra dagligdagen

Lægården Idrætsefterskole er meget mere end linjeidræt

Som elev på Lægården træder du ind i et helt unikt fællesskab, som du vil være en del af resten af livet. Du får venner, som for altid vil følge dig uanset hvad. Det er det helt specielle ved efterskoleophold, da man bliver knyttet på kryds og tværs, uanset baggrund, sportsgren eller interesser.
Én af de specielle ting ved Lægården er danse og gymnastikdelen. På Lægården bliver alle eleverne nemlig kastet ud i disciplinerne dans og gymnastik, hvor træningstimer, opvisninger og meget andet er på programmet. Det hele starter i det små, hvor de fleste ankommer til Lægården som nybegyndere, men i takt med tiden, bliver de bedre og bedre. Det hele ender med kulminationen af timers hårdt arbejde, hvor opvisningerne skal fremføres foran forældre og andet publikum. Her mærker man virkelig efterskolens ånd, når alle Lægårdens elever samlet løfter i flok, og fremfører et flot danse-/gymnastikshow foran et imponeret publikum.

 

Sportsefterskole