Blog

Efterskoler med pigefodbold byder på udvikling og fællesskab

2 år siden

Pigefodbold på efterskole har sporten og udvikling i fokus

Hvis man betragter fodbold som en sport, som hovedsageligt er for drenge, så trænger man til et nuanceret blik på kønsfordelingen inden for fodbold. Der er rigtig mange piger, som spiller fodbold, og derfor er der mange efterskoler med pigefodbold rundt omkring i landet. Efterskoler med fodboldlinjer byder både på pigefodbold og fodbold for drenge, så derfor skal man ikke tro, at fodbold på en efterskole kun er for drenge.

Efterskoler med pigefodbold byder på den præcis samme hverdag som drengenes, da fodbold også er for piger. De ugentlige træningspas på pigefodbold linjen vil være lige så hyppige som drengenes, og selve træningen vil også være lige så seriøs som på drengenes fodboldlinje. De trænere, som er knyttet til træningen, vil sørge for at udfordre den enkelte elev tilstrækkeligt. Forudsætningerne for at blive en bedre fodboldspiller er derfor 100 % ens, ligegyldigt om man spiller drenge fodbold eller pige fodbold på efterskolen

Uanset om man har ambitioner om at blive en professionel fodboldspiller eller blot spille på hobby niveau, garanterer en efterskole med pigefodbold de perfekte forhold ud fra ens personlige ambitioner.

Læs mere om fodboldlinjen
Pigefodbold på efterskole har sporten og udvikling i fokus

En efterskole med pigefodbold skaber unikke fællesskaber

Det smukke ved fodbold er, at det er en sport, som ikke kun handler om det sportslige. Fodbold handler i høj også om at være en del af et hold og opbygge et unikt fællesskab. Hvis man synes om det fællesskab, der er i en lokal fodboldklub, vil en efterskole med pigefodbold slå benene væk under en. På en pigefodbold efterskole vil man nemlig opleve at blive en del af et fællesskab, som er svært at sammenligne med andre sportsfællesskaber udenfor efterskole-universet.

På en efterskole bor eleverne på selve skolen, hvilket betyder, at man ikke kun vil kunne være sammen med de andre elever, som spiller pigefodbold, på fodboldbanen, men også i fritiden. En efterskole med pigefodbold giver  mulighed for at få venner for livet, som deler den samme passion for fodbolden.

Mange af aktiviteterne på Lægårdens efterskole foregår naturligvis på tværs af kønnene. På pigefodbold linjen vil eleverne blandt andet opleve at deltage i turneringer samtidig med drengene samt tage på forskellige ture i løbet af efterskoleåret sammen. Vi oplever derfor et stort fællesskab på tværs af både pigefodbold- og drengefodbold linjen, som skaber en unik fællesskabsfølelse.

Kontakt os
En efterskole med pigefodbold skaber unikke fællesskaber

Pigefodbold på efterskole skaber de bedste forudsætninger for en professionel karriere

Fodbold bliver spillet af flere og flere piger, og det betyder også, at det er flere danske kvinder, som ender med at blive professionelle. Spiller man pigefodbold på en efterskole, har man de bedste forudsætninger for at skabe sig en fodboldkarriere. Hvis man har ambitionerne, kan en efterskole med pigefodbold altså være med til at skabe rammerne for den professionelle karriere.

Det skyldes især, at vores pigefodbold linje giver eleverne mulighed for at blive udfordret og dermed udvikle sig mest muligt. Samtidig bliver de trænet af dygtige trænere, som brænder for at lade pigerne udleve deres drøm.

Til slut er det dog også vigtigt at pointere, at pigefodbold linjen på Lægårdens efterskole ikke kun er for dem, som drømmer om en professionel fodboldkarriere – det er også for dem, som virkelig bare elsker spillet og ønsker at udfordre sig selv og blive en del af et unikt fællesskab.

Pigefodbold på efterskole skaber de bedste forudsætninger for en professionel karriere