Nyhed

Efterskolernes dag på Lægården 2023

1 uge siden

Søndag den 24/09, slå vi dørene op og holder åbent hus i tidsrummet mellem 13 og 17. Det betyder, at man bare dumper ind, når det passer ind i jeres skema, og så skal vi nok tage os godt af jer. Hos os vil I komme på en rundvisning, hvor I får set skolens faciliteter, I vil høre en kort præsentation af skolen og det linjefag I ønsker at høre om, og så serverer vi noget godt at spise og drikke, så I kan nå at fordøje alle indtrykkene, ligesom der vil være mulighed for at snakke med en lærer fra skolen.

 

Lægården oplever stor søgning i disse år, så det er vigtigt for os at gøre opmærksom på, at nogle årgange allerede er fyldt eller næsten fyldte, så inden I sætter jer i bilen kan I danne jer et overblik over om der er plads på den årgang I ønsker ved at klikke HER.

 

Selvom en årgang er fyldt kan man godt skrive sig på venteliste og derved få en plads, hvis der kommer nogle afmeldinger. Spørgsmål ang. dette kan stilles til skolens kontor på telefonnummer 88917700, hvor Mette og Esther sidder klar til at svare på spørgsmål.

 

Vi glæder os til at se jer søndag den 24/09!