Nyhed

DM-vinderne!

5 år siden

Lægårdens fodbolddrenge gik hele vejen og kunne for kort tid siden lade sig hylde som danske mestre i indefodbold for efterskoler i den bedste række!

Efterskoler fra hele landet havde sat hinanden stævne i Hedensted for en gang for alle at få fundet ud af hvem der havde de bedste drenge og piger til at spille indendørs fodbold. Lægården havde via en 3.plads til de vestjyske mesterskaber kvalificeret sig til finalerunden sammen med 17 andre hold fra hele Danmark.

Starten på turneringen blev noget tung, da de 2 første kampe blev tabt! Men en taktisk ændring og en lille opsang ændre totalt kampbilledet og drengene så sig ikke tilbage i resten af turneringen, som derefter bød på 3 sejre i de sidste indlendene, sejr i kvartfinalen, semifinalen og ikke mindst finalen, som blev vundet over Nissum Efterskole.

Det er første gang, at Lægården vinder DM i den bedste række i indendørs, så der er blevet skrevet historie, og drengene har helt sikkert fået nogle minder, som de vil huske resten af livet! Kæmpestort tillykke skal der lyde herfra til Lægårdens dygtige fodbolddrenge!