Klar til fodboldkamp

stjerne ikon Talent

Efterskolen, hvor du
kan dyrke dit talent

På Lægården er der plads til, at du kan dyrke netop dit talent på højt niveau. Her kan du både forfølge dine mål, passe din skole og have det sjovt sammen med nye venner.

sort ikon stjerne

Udvikl dit talent på efterskole

Drømmer du om at kunne forfølge dine sportslige ambitioner samtidig med, at du får et efterskoleophold for livet? På Lægården efterskole samarbejder vi med Holstebro Elitesport om at skabe nogle gode rammer for dig som sportsudøver, så du oplever, at der er sammenhæng mellem din skolegang og din sport.

Talentlinjen er både for elever på vores eksisterende linje og for elever, der dyrker andre sportsgrene, f.eks. karate og motocross. Er du eks karateudøver arbejder vi sammen med Budo Sportskarate Holstebro, hvor du vil komme til at træne flere gange om ugen med uddannede instruktører. Læs mere om hvordan du kan kombinere karate med et efterskoleophold på Lægården her.

Kom og besøg Lægården på Efterskolernes Dag d. 27. september 2020 kl. 13-17. Her holder vi åbent hus, hvor du og din familie kan få en rundvisning på vores faciliteter og møde elever og undervisere. Vi afholder desuden en konkurrence om en fribillet til Lægård-camp!

Deltagelse ved Efterskolernes Dag kræver ingen form for tilmelding.

Læs mere

Book en rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig, som kan og vil noget ekstra

Book nu

Talent

På talentlinjen
garanterer vi

 • stjerne ikon

  Et efterskoletilbud til dig, der kan noget ekstra inden for din sport.

 • stjerne ikon

  Din sportsgren behøver ikke være blandt vores linjer - du kan f.eks. være bueskytte, svømmer, karateudøver eller noget helt andet.

 • stjerne ikon

  Et skræddersyet og individuelt tilrettelagt program i samarbejde med skolens talentkoordinator.

 • stjerne ikon

  Et socialt og fagligt stærkt fællesskab på skolen.

 • stjerne ikon

  Samarbejde med Holstebro Elitesport skaber de bedste rammer for dit klubliv.

 • stjerne ikon

  Talenttræning i samarbejde med lokale klubber, bl.a. TTH Holstebro, Holstebro Roklub m.fl.

Vi hjælper dig i mål

Nogle af de ting, der allerede kører, er samarbejdet med Team Tvis Holstebro og vores håndboldlinje, Holstebro Boldklub og fodboldlinjen, karatelinjen med Holstebro Karateklub og Holstebro roklub omkring roning.

Talentlinjen er for dem, som kan noget ekstra i lige præcis den sportsgren, de dyrker. Derfor er der fra år til år forskel på, hvilke idrætsgrene der dyrkes på denne linje.

I skoleåret 2019/2020 har vi eksempelvis 4 håndboldspillere, 4 karatekæmpere og 5 roere på talentlinjen, som - med hjælp fra skolens talentkoordinator - får en travl efterskolehverdag til at gå hånd i hånd med træning på højt niveau.

Vi samarbejder med mange klubber i området, så uanset om du er bueskytte, svømmer, motocross-kører eller noget helt fjerde, kan vi helt sikkert finde ud af noget. Eksempelvis har vi i dette skoleår og en tennisspiller og en bokser på talentlinjen

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på talentlinje, så kontakt os på 88 91 77 00 eller skriv til [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Pige skyder på mål håndbold
Gør klar til kast på håndboldefterskolen

Booking / Talent

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os
Dreng står på mål

Lægårdens andre linjer

Vi har også andre linjer ud over vores særlige talent-linje:

Vi gør en indsats for fortælle så meget som overhovedet muligt om vores efterskole her på websitet.

Så har du lyst, kan du læse om, hvad det vil sige at være sportsefterskole her og, hvorfor vi mener, at vi på mange måder er den bedste efterskole for sportstalenter i Jylland.

Find ud af hvor meget et år på efterskole koster for dig

Beregn pris