Klar til fodboldkamp - idrætsefterskole

stjerne ikon idrætsefterskole Talent

Efterskolen, hvor du
kan dyrke dit talent

På Lægården er der plads til, at du kan dyrke netop dit talent på højt niveau. Her kan du både forfølge dine mål, passe din skole og have det sjovt sammen med nye venner.

sort ikon stjerne idrætsefterskole

Udvikl dit talent på efterskole

Drømmer du om at kunne forfølge dine sportslige ambitioner samtidig med, at du får et efterskoleophold for livet? På Lægården efterskole samarbejder vi med Holstebro Elitesport om at skabe nogle gode rammer for dig som sportsudøver, så du oplever, at der er sammenhæng mellem din skolegang og din sport.

Talentlinjen er både for elever på vores eksisterende linje og for elever, der dyrker andre sportsgrene, f.eks. karate og motocross. Er du eks karateudøver arbejder vi sammen med Budo Sportskarate Holstebro, hvor du vil komme til at træne flere gange om ugen med uddannede instruktører. Læs mere om hvordan du kan kombinere karate med et efterskoleophold på Lægården her.

Book en rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig, som kan og vil noget ekstra

Book nu

Talent

På talentlinjen
garanterer vi

 • stjerne ikon

  Et efterskoletilbud til dig, der kan noget ekstra inden for din sport.

 • stjerne ikon

  Din sportsgren behøver ikke være blandt vores linjer - du kan f.eks. være bueskytte, svømmer, karateudøver eller noget helt andet.

 • stjerne ikon

  Et skræddersyet og individuelt tilrettelagt program i samarbejde med skolens talentkoordinator.

 • stjerne ikon

  Et socialt og fagligt stærkt fællesskab på skolen.

 • stjerne ikon

  Samarbejde med Holstebro Elitesport skaber de bedste rammer for dit klubliv.

 • stjerne ikon

  Talenttræning i samarbejde med lokale klubber, bl.a. TTH Holstebro, Holstebro Roklub m.fl.

TALENT

SE VIDEO FRA VORES TALENT LINJE

Vi hjælper dig i mål

Vi hjælper dig i mål

Nogle af de ting, der allerede kører, er samarbejdet med Team Tvis Holstebro og vores håndboldlinje, Holstebro Boldklub og fodboldlinjen, karatelinjen med Budo Sportskarate Holstebro og Holstebro roklub omkring roning.

Talentlinjen er for dem, som kan noget ekstra i lige præcis den sportsgren, de dyrker. Derfor er der fra år til år forskel på, hvilke idrætsgrene der dyrkes på denne linje.

I skoleåret 2021/2022 har vi eksempelvis 4 håndboldspillere, 1 motocrosskører, 1 kajakroer og 5 roere på talentlinjen, som - med hjælp fra skolens talentkoordinator - får en travl efterskolehverdag til at gå hånd i hånd med træning på højt niveau.

Vi samarbejder med mange klubber i området, så uanset om du er bueskytte, svømmer, motocross-kører eller noget helt fjerde, kan vi helt sikkert finde ud af noget.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på talentlinje, så kontakt os på 88 91 77 00 eller skriv til [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Booking / Talent

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os

Lægårdens andre linjer

Vi har også andre linjer ud over vores særlige talent-linje:

Vi gør en indsats for fortælle så meget som overhovedet muligt om vores efterskole her på websitet.

Så har du lyst, kan du læse om, hvad det vil sige at være sportsefterskole her og, hvorfor vi mener, at vi på mange måder er den bedste efterskole for sportstalenter i Jylland.

Efterskolernes aften 2022

Efterskolernes Aften er den vinterlige lillesøster til Efterskolernes Dag.
Kig forbi d. 12. januar til en hyggelig aften, bliv vist rundt på skolen, tal med lærere samt elever og få lidt godt til ganen.
Vi glæder os til at møde dig!

Læs mere