Håndboldefterskole

fodbold ikon hvidt

Håndboldefterskole

Håndboldefterskole i Vestjylland

Et ophold på vores håndboldefterskole er for dig, som brænder for håndbold, og gerne vil udvikle dig sammen med vores andre engagerede og ambitiøse elever samt dygtige trænerteam.

Kontakt Bliv elev
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Få et sjovt år på vores håndboldefterskole

Kombinér din træning med et sjovt år på en håndboldefterskole. Vi vil videreudvikle dit talent og din passion for håndbolden, mens du indgår i det faglige og socialt stærke fællesskab på Idrætsefterskolen Lægården.

Se hvad tidligere håndboldelever siger

Fx3cP-oYRq4

"Jeg valgte Idrætsefterskolen Lægården pga. de gode faciliteter, seriøsiteten omkring sporten og alligevel plads til det store fællesskab."

Se video fra vores håndbold linje

Hvis du elsker håndbold er denne linje helt perfekt til dig! 3 ugentlige træninger, deltagelse i turneringer og et stærkt fællesskab

Signe Rani Tramm

At tage på idrætsefterskolen Lægårdens håndboldslinje er det bedste valg, jeg nogensinde har taget. Super dygtige trænerer, og et super fedt sammenhold.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Book en uforpligtende rundvisning og se, hvad vi kan tilbyde dig som håndboldspiller

Book nu

Håndboldefterskole

På Håndboldlinjen
garanterer vi:

 • fodbold ikon hvidt

  4 ugentlige træningspas.

 • fodbold ikon hvidt

  Engageret trænerteam med spiller- og trænererfaring fra Håndboldligaen.

 • fodbold ikon hvidt

  Mulighed for ekstra træning hos topklubben TTH Holstebro.

 • fodbold ikon hvidt

  Et fagligt og socialt stærkt fællesskab på skolen.

 • fodbold ikon hvidt

  Deltagelse i JHF-turneringer og efterskoleturneringer.

 • fodbold ikon hvidt

  Fokus på din udvikling og dine mål som håndboldspiller.

Gør klar til kast på håndboldefterskole

Booking / Håndbold

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os

Lærer- og trænerteam

Det er vigtigt, at kvaliteten af vores håndboldtræning lever op til dine forventninger. Derfor har vi tilknyttet et uddannet trænerteam med flere års spillererfaring fra Håndboldligaen. Blandt andet har vi en tidligere dansk mester i håndbold ansat til at varetage målmandstræningen, så er du håndboldmålmand vil du få specialtræning en gang i ugen.

Er dine ambitioner, din indsats og dine evner gode nok, er der altså alle muligheder for at dygtiggøre dig indenfor din sportsgren ved at tage et år på vores håndboldefterskole.

Rasmus Højberg

Lærer og håndboldtræner
Email: [email protected]

Jakob Thoustrup

Lærer og håndboldtræner
Email: [email protected]

Kim Andersen

Lærer og håndboldtræner med speciale i målmandstræning
Email: [email protected]

Anders Høj

Håndboldlærer
Email: [email protected]
Dreng i orange overtrækstrøje lægger på til at kaste håndbolden i mål

Håndbold træningstider

Mandag
 • Drenge
 • 13:00 - 14:30
 • Piger
 • 11:30 - 13:00
Tirsdag
 • Drenge
 • 16:20 - 17:50
 • Piger
 • 14:50 - 16:20
Torsdag
 • Drenge
 • 08:30 - 10:00
 • Piger
 • 08:30 - 10:00
Fredag
 • Drenge
 • 8:00 - 09:00
 • Piger
 • 8:00 - 09:00

Der er ingen bemærkninger i nærmeste fremtid

Hyppig deltagelse til håndbold-skoleturneringer

Vi ved, at vores elever vægter det at spille kampe mod andre skoler meget højt. Derfor sørger vi for at deltage i så mange håndboldturneringer som muligt. Turneringerne giver dig gode sportslige og sociale oplevelser, som også styrker båndet til dine kammerater på banen. En næsten patriotisk, helt fantastisk stemning opstår gerne, når der kæmpes på lige fod med andre håndboldefterskoler.

Der er desuden indlagt linjedage flere gange i løbet af skoleåret, hvor du har mulighed for at komme ekstra i dybden med din træning.

Et kompetent trænerteam og gode håndboldfaciliteter

Vores håndboldtrænere har i den grad en finger på pulsen, og er som trænere med på højeste niveau. Udover rollen som håndboldtrænere er vores trænere også lærere på Lægården, så de kommer til at lære dig rigtig godt at kende på både det faglige og sociale plan i dagligdagen.

En håndboldefterskole kræver dog ikke kun dygtige trænere, men også gode faciliteter. Vi har over de sidste år udbygget vores træningshaller, så du får de bedste forhold og god plads til din håndboldtræning. Vi træner 4 gange om ugen på Lægården

Book rundvisning
To drenge i en sportshal står og smiler og er i gang med en håndboldtræning

Eksklusiv klubtræning hos TTH Holstebro

Vi har mange talentfulde elever, som udover håndbolden på efterskolen gerne vil træne endnu mere. Vi har et eksklusivt samarbejde med topklubben TTH Holstebro, hvor du som elev har mulighed for at træne mere end det, der er skemalagt for dig. Med et efterskoleophold på Lægården skal du ikke gå på kompromis med dine sportslige ambitioner.

Det er absolut ikke alle, der vælger at tage imod dette tilbud. De mange valgmuligheder dog samtidig noget af det, som gør et år på håndboldefterskole ekstra sjovt: Du tager de valgfag du lyster og de træningsupplementer, du orker. Og så kan du fokusere ekstra på de områder, du har lyst til.

En stor gruppe drenge er i gang med en håndboldtræning, hvor 2 hold spiller imod hindanden

Lægårdens andre linjer

På Lægården har vi unge, ambitiøse atleter, som dyrker en lang række sportsgrene. Så udover at gå på en håndboldefterskole, vil du altså også møde mennesker med nogenlunde samme ambitionsniveau og interesser som dig selv, når det kommer til holdarbejde i skole og på banen, fysisk træning, sund kost og lignende.

Udover håndboldlinjen har vi følgende linjer:

Læs også om, hvad det vil sige at være sportsefterskole og hvad vi kan, der gør os til en af de bedste (eller den bedste) efterskole i Jylland for sportstalenter.

Efterskolernes Dag 2024

Kom og besøg Lægården på Efterskolernes Dag søndag 29. september 2024

Vi glæder os til at slå dørene op til Efterskolernes dag 2024. Kom og oplev den hyggelige stemning på skolen og se vores lækre faciliteter blive brugt af det nuværende elevhold, mens i får en rundvisning og mulighed for at tale med de lærere som er på skolen. Derudover er vi vært for lidt godt at spise og drikke. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere
En gruppe unge mennesker spiller rundbold udenfor