efterskolernes dag 2018 Idrætsefterskole

fodbold ikon hvidt Efterskolernes Dag 2024

Kom og besøg os på Efterskolernes Dag den 29. september 2024 kl. 13.00 til 17.00

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Efterskolernes Dag 2024

Til Efterskolernes Dag den 29. september 2024, inviterer vi dig til åbent hus på Idrætsefterskolen Lægården! Kom og besøg os fra kl. 13.00 til 17.00 og få en personlig rundvisning samt en samtale med en af vores lærere om dine muligheder for et efterskoleophold hos os.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding - I kommer bare.

Få en skræddersyet rundvisning på efterskolen til åbnet hus

Vi vil gerne have, at du får så meget ud af Efterskolernes Dag som muligt. Derfor får du en skræddersyet rundvisning inden for den sportslige linje, som du synes bedst om.

På Lægården har vi følgende linjer:

fysisk træning på fitnessefterskole

Oplev Lægården til Efterskolernes Dag 2024

Kom og oplev Idrætsefterskolen Lægården på Efterskolernes Dag d. 29. september 2024. Vores lærere og elever står klar med højt humør og er klar til at tage imod dig.

Adressen er: Lægårdvej 72, 7500 Holstebro.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på dagen, så fortvivl ikke: Vi holder løbende rundvisninger hen over året, hvor du har mulighed for at møde både din linje og dens elever samt undervisere.

Gode råd til Efterskolernes Dag

Det er altid spændende at skulle begynde på efterskole, men det kan være svært at vælge det helt rigtige sted. Derfor er det også en rigtig god ide at deltage på Efterskolernes Dag, hvor får en unik mulighed for se skolens faciliteter, mærke stemningen og møde både lærere og elever.

Her er vores råd til, hvordan du får mest muligt ud af dit besøg til åbent hus på Efterskolernes Dag:

☆ Besøg flere efterskoler

☆ Forbered dine spørgsmål

☆ Mærk stemningen og vær nysgerrig

Besøg flere efterskoler til Efterskolernes dag

Vi håber naturligvis på, at du besøger Lægården på Efterskolernes Dag og bliver forelsket i den gode sportsånd og de glade unge mennesker, som lige nu oplever et af deres mest begivenhedsrige år. Dette er nemlig udbyttet af en stor indsats fra vores side, med formålet at skabe et sundt miljø, hvor konkurrencelystne unge talenter får prøvet alle deres kræfter af og møder modspil helt op til lige akkurat deres niveau og lyst til udvikling.

Når det så er sagt…

Når det er sagt, så ved vi dog samtidig godt, at der ikke er nogen garanti for at du vælger os. Der kan være mange gode grunde til, at du vil noget andet, og det har vi fuld respekt for.

Når du har fået din rundvisning hos os, kan du således med fordel udnytte resten af Efterskolernes Dag til yderligere at besøge en eller flere skoler, som kan noget andet end os.

Vi vil rigtig gerne have dig som elev, men du bør vælge ud fra et oplyst grundlag.

efterskolernes dag 2018

Forbered dine spørgsmål til både lærere og elever

En anden måde, hvorpå du i højest mulig grad kan få afklaret, om du skal gå på Lægården til næste år eller ej, er ved at få skrevet alle dine spørgsmål ned, så du husker dem og får dem besvaret.

Vi svarer på alt efter bedste evne eller finder den lærer eller ansatte til dig, som kan give dig svaret, enten i person eller via mail/telefon efterfølgende.

Det er også en god ide at få snakket med nogle af de nuværende efterskoleelever. De kan svare på nogle andre spørgsmål end vores undervisere.

Alle spørgsmål er gode spørgsmål – det handler om et helt år af dit liv, som du skal beslutte, om du vil bruge i selskab med os eller med helt andre mennesker.

Mærk stemningen til åbent hus og vær nysgerrig

Under dit besøg på Efterskolernes Dag er det vigtigt at mærke stemningen og være nysgerrig på, hvordan det føles at være på skolen. Spørg dig selv: Kan du forestille dig at bruge et helt år her? Kan du se dig selv i fællesskabet? Og kan du se dig selv i de rammer, Lægården tilbyder?

Det er naturligt at rådføre sig med venner og familie, men forsøg ikke at lade dig påvirke af deres meninger. Det er vigtigt at danne dit eget indtryk og vælge det, der føles rigtig for dig. Vær åben over for at observere og opleve atmosfæren på skolen, da dette kan være afgørende for din beslutning om, hvorvidt det er det rette sted for dig at tilbringe dit kommende år.

pige sejler kajak idrætsefterskole
Piger kæmper om fodbolden - idrætsefterskole, fodboldefterskole

Vi glæder os til at se dig til Efterskolernes Dag!

Vi håber naturligvis at du vælger os og glæder os meget til at møde dig på Efterskolernes Dag 2024!

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvad vi går og laver, kan du finde mere information på vores nyhedsside – eller du kan finde os på vores sociale medier:

Majbritt Villadsen Tidligere elev

"Fantastisk, godt sammenhold og en oplevelse for livet."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5