efterskolernes dag 2018 Idrætsefterskole

fodbold ikon hvidt Efterskolernes Dag 2024

Kom og besøg os på Efterskolernes Dag den 29. september 2024 kl. 13.00 til 17.00

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Efterskolernes Dag 2024

På Efterskolernes Dag d. 29. september 2024 holder vi åbent hus fra kl. 13.00 til 17.00. Du og din familie kan få en rundvisning på Lægårdens faciliteter og få en personlig samtale med en af vores lærere omkring de naturlige spørgsmål, som du og dine forældre har, om et efterskoleophold hos Lægården.

Ingen tilmelding. I kommer bare.

 

 

 

 

 

 

Skræddersyet rundvisning

Vi vil gerne have, at du får så meget ud af Efterskolernes Dag som muligt. Derfor får du en skræddersyet rundvisning inden for den sportslige linje, som du synes bedst om.
Vi udbyder følgende linjer - tryk på dem og læs mere:

fysisk træning på fitnessefterskole

Efterskolernes Dag på Lægården

Kom og oplev Idrætsefterskolen Lægården på Efterskolernes Dag d. 29. september 2024

Adressen er: Lægårdvej 72, 7500 Holstebro.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på dagen, så fortvivl ikke: Vi holder løbende rundvisninger henover året, hvor du har mulighed for at møde både din linje og dens elever samt undervisere.

Har du mulighed for at kigge forbi den 29. september, anbefaler vi dog alligevel dette, da du her vil møde alle vores elever og lærere i højt humør.

Kig forbi flere efterskoler

Vi håber naturligvis på, at du besøger Lægården og bliver forelsket i den gode sportsånd og de glade unge mennesker, som lige nu oplever et af deres mest begivenhedsrige år.

Dette er nemlig udbyttet af en stor indsats fra vores side, med formålet at skabe et sundt miljø, hvor konkurrencelystne unge talenter får prøvet alle deres krafter af og møder modspil helt op til lige akkurat deres niveau og lyst til udvikling.

Dette er vores idealer og de oplevelser og muligheder vi gerne vil skabe for dig.

efterskolernes dag 2018

Når det er sagt

Når det er sagt, så ved vi dog samtidig godt, at der ikke er nogen garanti for at du vælger os. Der kan være mange gode grunde til, at du vil noget andet, og det har vi fuld respekt for.

Når du har fået din rundvisning, og set hvad vi har at byde på, kan du således med fordel udnytte resten af efterskolernes dag, til yderligere at besøge en eller flere skoler, som kan noget andet end os.

Vi vil rigtig gerne have dig som elev, men du bør vælge ud fra et oplyst grundlag.

Forbered dine spørgsmål

En anden måde, hvorpå du i højest mulig grad kan få afklaret, om du skal gå på Lægården til næste år eller ej, er ved at få skrevet alle dine spørgsmål ned, så du husker dem og får dem besvaret.

Vi svarer på alt efter bedste evne eller finder den lærer eller ansatte til dig, som kan give dig svaret, enten i person eller via mail/telefon efterfølgende.

Alle spørgsmål er gode spørgsmål – det handler om et helt år af dit liv, som du skal beslutte, om du vil bruge i selskab med os eller med helt andre mennesker.

pige sejler kajak idrætsefterskole
Piger kæmper om fodbolden - idrætsefterskole, fodboldefterskole

Vi glæder os!

Vi håber naturligvis at du vælger os og glæder os meget til at møde dig på Efterskolernes Dag 2024!

Derudover håber vi meget på, at du har lyst til at læse meget mere om, hvad vi går og laver, her på vores nyhedsside eller eksempelvis på Instagram og Facebook.

Majbritt Villadsen Tidligere elev

"Fantastisk, godt sammenhold og en oplevelse for livet."

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5