Fodboldtræneren fra Lægården idrætsefterskole snakker taktik inden kamp

fodbold ikon hvidt Fodboldefterskole

Efterskole med fodboldlinje

Lægården Idrætsefterskoles fodboldlinje henvender sig til elever på alle niveauer og med alle evner. De erfarne trænere skaber en positiv og støttende atmosfære, hvor eleverne kan udvikle deres færdigheder og passion for sporten. Fodboldlinjen fremmer samarbejde, udvikling og sjov for alle elever. På Lægården får du 4 ugentlige træningspas, så der er rig mulighed for at udvikle sig!

Kontakt os Bliv elev

Fodboldlinje med plads til alle

Lægården idrætsefterskole tilbyder en fodboldlinje, som er åben for alle elever, uanset deres niveau i fodbold. På Lægården handler det ikke kun om at udvikle unge talenter, men også om at give alle elever mulighed for at dyrke sporten på deres eget niveau og have det sjovt med vennerne.

Fodboldlinjen på Lægården er mere end bare træning og kampe. Det er en mulighed for eleverne at opbygge venskaber og samarbejde med deres klassekammerater og andre elever på tværs af skolen. Der er regelmæssige turneringer og kampe mod andre skoler, som giver eleverne mulighed for at vise deres færdigheder og konkurrere på et højt niveau.

Et år på fodbold efterskole

På Fodbold-linjen
garanterer vi:

 • fodbold ikon hvidt

  4 ugentlige træningspas

 • fodbold ikon hvidt

  Et fagligt og socialt stærkt fællesskab på skolen.

 • fodbold ikon hvidt

  Måske Danmarks smukkest beliggende kunstgræsbane, som vi træner på året rundt

 • fodbold ikon hvidt

  Uddannede trænere med erfaring fra elitefodbold både som spillere og trænere

 • fodbold ikon hvidt

  Fokus på dit udviklingsbehov. Din træning er målrettet til dig.

 • fodbold ikon hvidt

  Deltagelse i efterskoleturneringer og skoleliga.

Tim Gade

Vil aldrig glemme hvad jeg fik med derfra! Og særligt de mange nye fodboldkammerater vil jeg ikke komme til at glemme. Med deres dygtige trænere og top kvalitetsfaciliteter, vil jeg klart anbefale Idrætsefterskolen Lægården.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Se hvad tidligere fodboldelever siger

QRbsZpkf4hI

"På fodboldlinjen er der plads til både bredden og eliten. Det vigtigste er, at du har lyst til at forbedre dig."

SE VIDEO FRA VORES FODBOLD LINJE

Book en fremvisning, og se hvordan en hverdag kunne se ud for dit fremtidige efterskoleforløb

Book nu

VENSKABER FOR LIVET

Du kommer til at dele din passion for fodbold med en masse andre unge mennesker, og derfor vil du blive en del af et unikt fællesskab på vores efterskole. Vi går op i at tilbyde et miljø, som inviterer til fællesskab og sammenhold, som ofte resulterer i venskaber, som varer hele livet.

Booking

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os

Fodboldlinjen på Lægården

Fodboldlinjen på Lægården tilbyder en kombination af lækre faciliteter, dygtige trænere og en unik atmosfære, der gør det til et ideelt sted at forfølge sin kærlighed til fodbold.

Faciliteterne er designet til at skabe den bedste træningsoplevelse for eleverne. De inkluderer et moderne fitnesscenter, indendørs- og udendørsbaner, samt omklædningsrum og fællesområder, der opfordrer til samvær og venskaber blandt eleverne. Dygtige trænere med høj ekspertise og erfaring inden for fodbold er nøglen til at sikre, at eleverne får den bedste vejledning og støtte i deres udvikling som spillere.

Fodboldlinjen på Lægården er ikke kun fokuseret på sportslig præstation, men også på personlig udvikling. Dette gør Lægården til et sted, hvor unge mennesker kan vokse både som fodboldspillere og som individer, som er forberedt på at tackle fremtidige udfordringer både på og uden for banen.

Læs mere om skolen
Målmandstræner skyder til fodbold
En målmand reder et skud til træning på Lægården

Fodboldtræning på alle niveauer

På Lægården idrætsefterskole er der fokus på både teknisk og taktisk træning. Træningerne er struktureret på en måde, der tager højde for elevernes færdigheder, så de kan lære og udvikle sig på deres eget niveau. Fodboldtræningerne på Lægården er også sjove og udfordrende, så eleverne bliver motiveret til at tage deres spil til næste niveau.

For eleverne på fodboldlinjen er der også mulighed for at deltage i forskellige turneringer og kampe, både i lokale ligaer og mod andre skolehold. Dette giver eleverne en mulighed for at teste deres færdigheder mod andre spillere og få erfaring med at spille som en del af et hold.

Lægårdens fodboldlinje er et perfekt eksempel på, hvordan sport kan bruges til at fremme samarbejde, udvikling og sjov i en inkluderende og støttende atmosfære, uanset elevernes niveau og færdigheder

billede af en fodbold

Træningstider

Mandag
 • piger
 • 13:00 - 14:30
 • Drenge
 • 11:30 - 13:00
Tirsdag
 • Drenge
 • 14:50 - 16:20
 • Piger
 • 16:20 - 17:50
Torsdag
 • Drenge
 • 08:30 - 10:00
 • Piger
 • 08:30 - 10:00
Fredag
 • Drenge
 • 08:00 - 09:00
 • Piger
 • 08:00 - 09:00

Der er ingen bemærkninger i nærmeste fremtid

Lærerteam og faciliteter

På fodboldlinjen møder du et engageret lærerteam, som trækker på personlig specialviden fra mange års og alsidige erfaringer. På og omkring skolen er der en vid række af faciliteter, vi som efterskole kan benytte os af. Vi har almindelige baner,  kunstgræsbane og derudover rige muligheder for fysisk træning.

Peter Gade

Lærer og fodboldtræner
Email: [email protected]
Lærer Lægården idrætsefterskole

Morten Hedegaard

Lærer og fodboldtræner
Email: [email protected]

Bo Thomsen

Talentkoordinator og fodboldtræner
Email: [email protected]
Lærer idrætsefterskole - personale

Martin Andersen

Målmandstræner på Fodboldlinjen og skolens Fysioterapeut
Email: [email protected]

John Dyring

Lærer
Email: [email protected]
Pige kommer løbende med armene over hovedet og smiler

Lægårdens andre linjer

Udover at være en fodboldefterskole har vi også en række andre spændende sportsgrene på skolen. Dette giver dig rig mulighed for at være sammen med ambitiøse sportsaspiranter døgnet rundt.

På Lægården har vi også andre linjer:

Vil du vide mere? Så læs om, hvad vi som sportsefterskole kan tilbyde dig som sportsudøver, på vores  efterskole i vestjylland.

FAQ

Hvordan fungerer træningen på en fodboldefterskole?

Der er skemalagt 4 træningspas om ugen, hvor skolens trænere står for træning af alle skolens elever på fodboldlinjen. Trænerne på efterskolen vil sikre sig, at der tages udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, som udfordres tilstrækkeligt.

Hvilke aldersgrupper kan deltage på en fodboldefterskole?

Lægården tilbyder kun ophold på fodboldefterskole for elever i 9. og 10. klasse. Det betyder, at der som sådan ikke er nogle specifikke retningslinjer for alder, udover at man skal gå i 9. eller 10. klasse.

Hvordan er fodboldefterskolernes faciliteter?

Faciliteterne på fodboldefterskolen inkluderer flere forskellige baner – heriblandt almindelige baner, kunststof baner samt flere indendørshaller, som giver mulighed for at spille fodbold hele året rundt.

Hvordan er det sociale liv på en fodboldefterskole?

Det sociale liv er altid en stor prioritet på en vores efterskole. Der vil foregå sociale aktiviteter på fodboldbanen, i undervisningen samt i fritiden, som ligger udenfor skemaet.

Hvordan kan man forberede sig bedst muligt inden man starter på en fodboldefterskole?

Det er en god ide at sikre, at man har en god grundform og kan løbe 5 km. på mindst 30 minutter. Derudover vil du få stor gavn af at have spillet fodbold i klub i nogle år, selvom vi ikke stiller nogle krav til erfaring eller niveau.

Efterskolernes Dag 2024

Kom og besøg Lægården på Efterskolernes Dag søndag 29. september 2024

Vi glæder os til at slå dørene op til Efterskolernes dag 2024. Kom og oplev den hyggelige stemning på skolen og se vores lækre faciliteter blive brugt af det nuværende elevhold, mens i får en rundvisning og mulighed for at tale med de lærere som er på skolen. Derudover er vi vært for lidt godt at spise og drikke. Vi glæder os til at se jer!

Læs mere
En dreng og pige giver en tummel op til en gymnastiktræning