Pige fra talentlinjen spænder en bue op inden hun skyder pilen mod målet

Bueskydning efterskole

Dyrk dit talent som bueskytte

Som en del af vores talentlinje, tilbyder vi muligheden for at kombinere din bueskydning med et sjovt efterskoleår. Vi giver dig mulighed for at dyrke dit talent som bueskytte samtidig med, at du får et helt uforglemmeligt og mindeværdigt år på efterskole.

Kontakt Bliv medlem
sort ikon stjerne

Kombiner bueskydning med et sjovt efterskoleophold

Hvis du vælger et år på Lægården efterskole, behøver du ikke at opgive din passion for bueskydning for at komme på efterskole. Sammen med vores talentkoordinator, tilrettelægger vi et program, der passer til dig og dine mål som bueskytte. Du deltager sideløbende på vores fitnesslinje.

Book en uforpligtende rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig

Book rundvisning

Bueskydning efterskole

Som bueskytte på Lægården garanterer vi

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Tid til fordybelse med træningen af bueskydning flere gange om ugen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Et socialt og fagligt stærkt fællesskab på skolen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Talentudvikling af dig som bueskytte i samarbejde med skolens talentkoordinator

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Individuelt tilrettelagt skema med fokus på dine mål

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Frihed til at deltage i konkurrencer

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Deltagelse på skolens fitnesslinje

Booking / Bueskydning

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os
Peter Knudsen

Mit år på Lægården var uforglemmeligt. En skole hvor jeg har kunne udfolde mit talent til det yderste. Lægården har dygtige trænerer og sammenholdet på tværs af linjer er ubeskrivelig. Stor anbefaling herfra.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Bueskydning på Lægården

Vores talentprogram inden for bueskydning er designet til at give dig et efterskoleophold fyldt med træning. Du vil arbejde tæt sammen med skolens talentkoordinator for at styrke dine bueskydningsevner og opnå dine personlige mål. Du kan forvente at team at dedikerede og professionelle trænere, der vil hjælpe dig med at forme dine færdigheder. Mens du fordyber dig i bueskydning, kan du sideløbende fuldføre enten 9. eller 10. klasse, hvilket giver dig den perfekte balance mellem skolegang og sport.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på vores talentlinje, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ved at ringe på 88 91 70 00.

Pige skyder med bue og pil efter en skydeskive

Passionerede undervisere

Som en del af talentlinjen kan du forvente passionerede undervisere med sportslige ambitioner. På skolen har du tilknyttet en talentkoordinator, der sørger for, at du både har plads til bueskydning, skole og venner i din hverdag.

Pige spænder sin bue helt op for at gøre klar til at skyde

Få et sjovt år på efterskole fyldt med bueskydning

Vores talentlinje med bueskydning sikrer, at du ikke behøver at træffe valget mellem din sport og et efterskoleophold. Hos os kan du få det bedste fra begge verdener – du kan fortsat dyrke din passion for bueskydning, mens du får alle de uforglemmelige minder, som et efterskoleophold giver.

Hos Lægården fokuserer vi på at udvikle talenter, samtidig med at vi prioriterer den personlige udvikling. Hos os bliver du en del af et inkluderende fællesskab, selvom du dyrker en solosport. Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!