Kampsport efterskole

Efterskole med karate

Som en del af vores talentlinje, tilbyder vi et efterskoleophold, hvor du har mulighed for at kombinere din karate-træning med et sjovt efterskoleår. Vi giver dig mulighed for at fortsætte dit høje træningsniveau i sportskarate samtidig med, at du får et fedt år på efterskole. Vi samarbejder med en af Danmarks bedste karate-klubber.

Kontakt Bliv elev
sort ikon stjerne idrætsefterskole

Kombinér din karate med et sjovt år på efterskole

Karate-linjen på Lægården sikrer, at du ikke skal opgive din sportslige ambition for at komme på efterskole. Vi har sammen med Budo Sportskarate Holstebro udviklet en talentlinje med fokus på kampsport.

Book en uforpligtende rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig

Book rundvisning

Efterskole med kampsport

På karate-linjen
garanterer vi

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  2 morgentræninger og 2 træningspas ugentligt hos Budo Sportskarate Holstebro

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Individuelt tilrettelagt skema i samarbejde med skolens talentkoordinator

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Deltagelse på én af vores linjer: fodbold, håndbold eller fitness

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Et fagligt og socialt stærkt fællesskab på efterskolen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Fokus på din udvikling og dine mål som karate-kæmper

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Frihed til at deltage i stævner og konkurrencer

Idrætsefterskole midtjylland, To piger sidder på gulvet og griner

Booking / Karate

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os
Peter Knudsen

Mit år på Lægården var uforglemmeligt. En skole hvor jeg har kunne udfolde mit talent til det yderste. Lægården har dygtige trænerer og sammenholdet på tværs af linjer er ubeskrivelig. Stor anbefaling herfra.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Elitesportskarate på Lægården

Idrætsefterskolen Lægården tilbyder en linje med karate for dem, der ønsker at blive ved med at dyrke deres elitesportskarate samtidig med, de får et uforglemmeligt år på efterskole. Hos os er der plads til, at du både kan forfølge dine mål, passe din skole og have det sjovt med nye venner.

Vi har et samarbejde med Budo Sportskarate Holstebro, som skaber nogle gode rammer for dig som karateudøver. Her vil du komme til at træne flere gange om ugen med uddannede instruktører.

Vores fokus er på din udvikling. I samarbejde med vores talentkoordinator udarbejder vi et skræddersyet træningsprogram, der udfordrer og styrker dine færdigheder inden for karate. Du vil deltage i to selvstændige morgentræninger kombineret med de ugentlige træninger hos Budo Sportskarate Holstebro.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på vores talentlinje, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ved at ringe på 88 91 70 00.

Idrætsefterskole midtjylland, Pige i karatetøj sparker højt op i luften iført røde sko

Dygtigt trænerteam

På vores karate-linje træner du sammen med dygtige instruktører fra Budo Sportskarate Holstebro. På skolen har du tilknyttet en talentkoordinator, som sørger for, at der er plads til både kampsport, skole og venner i din hverdag.

Pige fra Lægårdens talentlinje sparker højt til sin karatetræning

Få et sjovt efterskoleår fyldt med karate

Vi ønsker ikke at lægge låg på din passion for karate, blot fordi du skal tilbringe et år på efterskole. Derfor tilbyder vi en linje, der giver dig mulighed for at fortsætte med at dyrke elitesportskarate. Her får du det bedste fra begge verdener: intens karate-træning og alle de fantastiske oplevelser, som et efterskoleophold bringer med sig.

Hos Lægården har vi fokus på din sportslige udvikling, men vi har i den grad også fokus på at skabe et godt fællesskab. Her kombineres hårdt arbejde på træningsmåtten med sjove og mindeværdige øjeblikke i skolelivet, hvilket gør din tid på efterskolen til en helstøbt og givende oplevelse. Vi glæder og meget til at byde dig velkommen!