Motocross efterskole

Et uforglemmeligt år på efterskole med motorsport

Som en del af vores talentlinje, giver vi dig muligheden for at kombinere din motocross-træning med et uforglemmeligt år på efterskole. Vi giver dig mulighed for at dyrke dit talent inden for motorsport samtidig med, at du får et virkelig sjovt skoleår.

Kontakt Bliv medlem
sort ikon stjerne

Kombiner din motocross med et år på efterskole

Motocross-linjen sikrer, at du ikke skal opgive dine sportslige ambitioner for at komme på efterskole. Sammen med vores talentkoordinator, lægger vi et personligt skema, der passer til dig og dine mål som motocrosskører. Du deltager sideløbende på vores fitness-linje på efterskolen.

Book en uforpligtende rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig

Book rundvisning

Motocross efterskole

På motocross-linjen garanterer vi

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Tid til at dyrke din passion for motorsport flere gange om ugen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Et socialt og fagligt stærkt fællesskab på skolen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Talentudvikling af dig som motocrosskører

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Tilpasset skema med fokus på dine personlige mål

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Frihed til at deltage i konkurrencer

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Deltagelse på skolen fitnesslinje

Der sidder 2 drenge i Idrætsefterskolen Lægårdens kantine og spiser.

Booking / motocross

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os
Peter Knudsen

Mit år på Lægården var uforglemmeligt. En skole hvor jeg har kunne udfolde mit talent til det yderste. Lægården har dygtige trænerer og sammenholdet på tværs af linjer er ubeskrivelig. Stor anbefaling herfra.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Motorsport på Lægården

Idrætsefterskolen Lægården tilbyder en linje med motorsport for dem, der ønsker at dyrke deres talent og interesse inden for motorsport samtidig med, at de nyder det sociale og sjove efterskoleliv. I tæt samarbejde med vores talentkoordinator vil du få mulighed for at styrke dine færdigheder inden for motorsport. Du kan forvente et hold er dedikerede undervisere, der har en passion for sport – ligesom dig.

Hos os er der plads til, at du kan forfølge dine mål, passe din skole og skabe nye venskaber. Mens du dyrker dit talent for motocross, kan du sideløbende fuldføre enten 9. eller 10. klasse, hvilket giver den perfekte balance mellem skole og sport.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på vores talentlinje, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ved at ringe på 88 91 70 00.

Dedikerede undervisere

Som en del af talentlinjen kan du forvente et hold af dedikerede undervisere, der har en stor passion for sport. Hos os får du en talentkoordinator, der sikrer en harmonisk balance mellem motorsport, skolearbejde og sociale aktiviteter med dine venner i din dagligdag på Lægården.

Få et sjovt efterskoleår fyldt med motorsport

Vi ønsker ikke at lægge en dæmper på din passion for motorsport, blot fordi du skal et år på efterskole. Derfor tilbyder vi en linje, der gør det muligt for dig at fortsætte med at køre motocross. Hos os får du det bedste får begge verdener: en hverdag fyldt med motocross og træning, samtidig med at du får et helt uforglemmeligt efterskoleophold fyldt med oplevelser og minder.

Hos Lægården prioriterer vi den sportslige udvikling, men vi har i den grad også fokus den personlige udvikling og det at skabe et stærkt fællesskab. Her forenes dedikeret træning med sjove og mindeværdige øjeblikke i skolelivet, hvilket gør din tid på efterskolen til en fuldendt og berigende oplevelse. Vi ser frem til at byde dig varmt velkommen!