Corona er endelig ved at slippe sit tag på Lægården

Det er endelig til at se en ende på Covid-19, og vi ser frem til at byde et nyt hold elever velkommen 8. august 2021.

ET ÅR PÅ LÆGÅRDEN FØLES SOM EN LANG KRAMMER

 

Overskriften på de flestes 2020 og starten af 2021 må nok siges at være ”corona”. Det har været – og er stadig – en svær tid for os alle, men det er især gået ud over vores unge mennesker. Mange oplever at være ensomme, fordi de savner det fysiske samvær med deres venner og det fællesskab, som er så vigtigt for de fleste af os.

idrætsefterskolen Lægården kan vi ikke vente med at byde vores fremtidige elever velkomne til vores fantastiske fællesskab. For selvom et år på efterskole kan virke som lang tid væk fra sine vante rammer, så vil det føles det som én lang krammer, når du er her – en krammer, som vi er mange, der har savnet det sidste år.

Læs om idrætsefterskolen Lægården
ET ÅR PÅ LÆGÅRDEN FØLES SOM EN LANG KRAMMER

ENDELIG TILBAGE

 

Epidemien har udskudt, aflyst og ændret mange ting for os alle – herunder også det efterskoleår, vores nuværende elever havde set sådan frem til. Den tid, de har været væk fra skolen, får de desværre ikke igen, men den 1/3 kunne vi endelig byde vores elever tilbage på skolen. Det er noget, vi i dén grad set frem til!

Nu skal de sidste måneder nydes i fulde drag, så også denne generation kan tænke tilbage på deres efterskoleophold som et minde for livet.

ENDELIG TILBAGE

LÆGÅRDEN HAR EN SPORTSLINJE FOR ENHVER SMAG

 

Elsker dit barn at være aktiv og dyrke motion i fællesskab med andre unge mennesker? Så er det værd at overveje et år på idrætsefterskolen Lægården. Vi tilbyder følgende linjer:

Fitnesslinjen: Et år på Lægårdens fitnessefterskole består af både undervisning i kroppens mekanik og en masse fed træning. Prøv kræfter med alt fra styrketræning og cross training til yoga og pilates.

Fodboldlinjen: Et år på Lægårdens fodboldefterskole er for både piger og drenge, som elsker at spille fodbold. Og hos os er der plads til både bredden og eliten, så der er intet krav om et bestemt niveau ved skolestart.

Håndboldlinjen: Et år på Lægårdens håndboldefterskole er fyldt med en masse håndbold med andre unge mennesker – både piger og drenge – som deler passionen for håndbold.

Ro-linjen: Et år på Lægårdens roning efterskole er en mulighed for at blive en del af Danmarks mest ambitiøse ro-linje, som vi har udviklet i samspil med Holstebro Roklub.

Talentlinjen: Et år på Lægårdens talentlinje er både for elever på vores eksisterende linjer og for dem, som dyrker andre sportsgrene på højt niveau. Vi hjælper med at forfølge drømmen om en professionel sportskarriere samtidig med at kunne passe sin skole.

Læs om et år på fodboldefterskole
LÆGÅRDEN HAR EN SPORTSLINJE FOR ENHVER SMAG

SKAL DIT BARN VÆRE EN DEL AF LÆGÅRDENS FÆLLESSKAB?

 

Nu kan vi endelig begynde at se lyset for enden af tunnelen, og vi håber, at det samme gælder for dig. Vi håber og tror på, at corona vil have sluppet sit værste tag, når vi starter på det nye skoleår søndag den 8. august 2021.

Så hvis du går og overvejer, om et år på idrætsefterskolen Lægården er noget for dit barn, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål. Drejer dit spørgsmål sig om, hvad et efterskoleophold koster, så kan du her beregne prisen ved at klikke herunder.

Beregn pris
SKAL DIT BARN VÆRE EN DEL AF LÆGÅRDENS FÆLLESSKAB?