Et år du aldrig glemmer!

Brænder du for håndbold, og vil du have venner for livet?
– Så skal du tage på håndbold efterskole på idrætsefterskolen Lægården!

Håndbold efterskole er for alle med håndbold i blodet

Brænder du for håndbold, og vil du have venner for livet?
- Så skal du tage på håndbold efterskole på idrætsefterskolen Lægården!

Vi kan tilbyde et år fyldt med sport, venskaber og en masse minder for livet.
På Lægården kombinerer vi nemlig en dagligdag spækket med skoleundervisning, sport og sociale arrangementer, som giver dig venner i verdensklasse.

Vi elsker unge mennesker, som tager deres sport seriøst. Derfor tager vi også dig seriøst. Hos Lægården har vi det perfekte miljø og de bedste faciliteter til at udvikle dit sportslige niveau og din personlige udvikling.
Du kommer til at have 4 træningspas om ugen ved siden af din 9. eller 10. klasse. Og hvis det ikke er nok for dig.. Så har du mulighed for ekstra træning hos TTH Holstebro, der har et hold I Håndboldligaen. Du vil blive trænet af et kompetent hold af trænere, som alle har en stor passion inden for håndboldens verden.

Vores trænerteam er passioneret, og alle har enten erfaring, som spiller eller træner i Håndboldligaen.
I løbet af dit efterskoleår vil du foruden din daglige træning deltage i JHF-turneringer og diverse efterskoleturneringer. Disse kampe og turneringer er med til at styrke båndet blandt håndboldlinjens elever og trænere. Efterskole håndbold er det tætteste du kommer på at udleve din drøm om håndbold, samtidig med at du kommer til at indgå i et fagligt og socialt miljø på kryds og tværs af de forskellige linjer.
Så vil du have et år med fokus på håndbold og din personlige udvikling, skal du tage på håndbold efterskole.

<a href=Håndbold efterskole er for alle med håndbold i blodet" lazy-load full="https://laegaarden.dk/wp-content/uploads/2016/11/handbold-1024x635.jpg">

Mange oplevelser udover håndbold

Det hele startede i 1967, hvor Lægården blev til. Det har skabt en idrætsefterskole med en lang og stolt historie. Vi er en god og sund idrætsefterskole, som vil gøre alt for at du får det bedste år i dit liv.

Et år på Idrætsefterskolen Lægården er meget andet end håndbold. I løbet af året vil du opleve et bredt omfang af sociale arrangementer med dine bedste venner. En af årets helt store højdepunkter er hvert år vores skitur til Østrig, hvor alle skolens elever rejser afsted i en uge. Ugen er en stor oplevelse, hvor store smil mødes og venskaber bliver skabt for livet. Turen er god for alle på efterskolen, og eleverne ser deres kammerater i nye situationer end de er vant til. Det er en stor oplevelse, som du vil huske resten af livet.

Denne tur er inkluderet i prisen på efterskoleopholdet.

Foruden skituren vil du i løbet af året møde en masse andre fællesarrangementer. Det er f.eks. fællesture, tema-aftener og meget andet.
Alle disse arrangementer er med til at styrke det sociale bånd mellem skolens elever og lærere. Det giver også en anledning til at blive venner på tværs af vores forskellige linjer.

Tre gode grunde til at du skal vælge håndbold på Idrætsefterskolen Lægården.

1. Du kan blive 100 % dedikeret og fokuseret på håndbolden.
2. Du får venskaber og oplevelser for livet.
3. Du får de bedste faciliteter og omgivelser til at udvikle dig sportsligt, fagligt og ikke mindst personligt.

Mange oplevelser udover håndbold

Vi tager din skolegang seriøst

Håndbold efterskole i Jylland på Lægården er ikke kun sport. Det er nemlig vigtigt for os, at du trives og udvikler dig sportsligt, men i højere grad fagligt. Du har mulighed for at tage din 9. eller 10. klasse på Lægården og vi tilbyder kompetente lærere, der vil udvikle dig fagligt frem mod skoleårets afslutning, hvor dine afsluttende eksamener venter. Det er nemlig vigtigt for os, at du fungerer fagligt i skolen, da dette er fundamentet for din fremtid.

”Uden mad og drikke duer helten ikke..” - Denne sætning har du nok hørt tidligere.
På Lægården er kosten alfa omega. Derfor sætter vi en ære i at servere den rigtige kost. Det gør vi i samråd med elever, forældre, kontaktlærere og køkkenlederen. Det skal sikre en varieret og alsidig kost, som får dig til at præstere i dagligdagen. Vi ved hvor vigtig, og afgørende kosten er for unge med højt aktivitetsniveau og derfor er vi også omhyggelige med hvad vi serverer.
Vi serverer dagligt 3 obligatoriske hovedmåltider, og foruden disse er der også mellemmåltider, som dog er frivillige.
Til daglig arbejder vi ud fra de 10 kostråd, ligesom vi har opnået bronze i ”Det økologiske spisemærket”. Dette er et bevis på at vi serverer 30 - 60 % økologi.

Vi tager din skolegang seriøst
fysisk træning på fitnessefterskole

Alt det praktiske

Prisen på et efterskoleophold er varierende, og afhænger af bestemte ting. Opholdet koster ca. 50.000 kr. Det er muligt at benytte vores prisberegner til at finde ud af hvad det præcist koster for lige netop DIG. Prisberegneren er gratis, og kan kortlægge den økonomiske del ved at tage på efterskole.

Lyder det som noget for dig?
- Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.