Skitur 2022 på Idrætsefterskolen Lægården

Idrætsefterskolen Lægårdens årlige skitur til Østrig i uge 10 var en stor succes. Eleverne blev udfordret på flere parametre, og de har fået oplevelser de ikke glemmer foreløbig. Vi har samlet en bunke udtalelser fra elever omkring deres tank omkring turen.

Bjørk Kallesøe

Skituren var noget af det fedeste jeg har været på.
For en der aldrig havde stået på ski før, var det en rigtig god tur.
Det fedeste var at stå sammen med sine venner. Hvor jeg som nybegynder kunne lære af dem, og dem der havde prøvet det før kunne lære fra sig.
Vi kom både tættere på hinanden, og fik set hinanden fra en anden side.
Det er en af de bedste oplevelser jeg har haft med Idrætsefterskolen Lægården, og jeg skal helt klart på ski igen.

David Ougaard

Skituren 2022 med Idrætsefterskolen Lægaarden var fed. Vi tog afsted søndag i løbet af eftermiddag, busturen gik faktisk bedre end frygtet. Samme dag vi kom derned var det bare afsted på ski og prøve nye grænser af.
Det var vildt fedt. Første dag var vi på hold, og lærte de mest basale ting f.eks. at få skiene på. Det var sjovt og fedt da det var med ens venner, man kastede sig ud i noget som man ikke gør hver dag. Allerede dag 2 måtte vi kører uden lærer i gruppe på minimum tre, crazy, det gav en helt anden oplevelse. Det var vildt fedt at få lov til at suse ned ad pisterne med 2 andre.

Hjemme på hotellet stod den bare på opladning så man var klar til næste dag. De tre sidste dage kørte jeg med 2 venner og susede minimum 30 kilometer om dagen rundt på pisterne. Styrtene undgik man ikke helt, men det var en del af hele oplevelsen. Busturen hjem gik igen rigtig godt og man kom hjem med en fed følelse, men man var godt nok træt. Hele ugen var fed og anderledes, og virkelig noget man vil huske fra sin tid på Lægaarden.

 

Kontakt os

Laura Korsholm

Skiferien med Idrætsefterskolen Lægården er en tur jeg aldrig vil glemme.
Det var fantastisk og super hyggeligt.
I busturen derned og hjem var der god stemning. På pisterne hyggede vi os alle sammen på kryds og tværs i de fantastiske østrigske omgivelser. Når vi kom hjem om eftermiddagene på hotellet slappede vi af, havde samling og spillede spil.
Turen gav os nogle fantastiske oplevelser og et mega godt sammenhold.

Magnus Post

I år i uge 10 var Idrætsefterskolen Lægården afsted på skitur. Det var meningen at det skulle være før men grundet corona og restriktioner i Østrig, kom vi først afsted senere. Turen er noget vi alle har set frem til, siden vi startede på skolen. I følge mig fulgte turen op til alle forventninger og lidt mere oveni. Jeg havde aldrig troet jeg ville begynde at snakke med så mange mennesker. Vi har været på efterskolen i sommers, men der er alligevel mennesker jeg aldrig har snakket med. Skiferien var en fantastik mulighed for at åbne op og skabe større grupper.

Dagen på ski var meget kompakt og godt sammensat, så vi nåede at få helt vildt meget ud af dagene. Hver dag blev der dømt en skiklovn og en fighter. Det gjorde vi alle fik et godt grin sammen om aftenen. En af de sidste dage havde vi bestemt, at vi skulle holde picnic. Det var meget hyggeligt og er virkelig noget af det jeg synes var det bedste på turen. Derudover var der også en bustur. Man skulle tro det ville blive nogle lange 18 timer, men omringet af ens gode venner synes jeg det blev super godt.

 

Læs mere om vores linje
Fem mennesker sidder i en skilift på vej op på bjerget