Svømme efterskole

Efterskole med elite-svømning

Som en del af vores talentlinje, tilbyder vi en linje, der gør det muligt at kombinere din svømmetræning med et sjovt efterskoleår. Vi giver dig muligheden for at fortsætte dit høje træningsniveau i svømning samtidig med, at du får et fedt år på efterskole.

Kontakt Bliv medlem
sort ikon stjerne

Kombiner din svømning med et sjovt efterskoleophold

Når du vælger Lægården behøver du ikke at opgive din passion for svømning for at komme på efterskole. Vi har sammen med de lokale klubber sammensat et program, der gør det muligt for dig at deltage i elitesvømmetræning, samtidig med at du opholder dig på efterskole.

Book en uforpligtende rundvisning og se, hvad Lægården kan tilbyde dig

Book rundvisning

Efterskole med svømning

På svømmelinjen
garanterer vi

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  6-9 ugentlige træningspas i Holstebro Svømmeclub

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Individuelt tilrettelagt skema i samarbejde med skolens talentkoordinator

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Deltagelse på efterskolens fitnesslinje

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Et fagligt og socialt stærkt fællesskab på efterskolen

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Fokus på din udvikling og dine mål som elitesvømmer

 • stjerne ikon idrætsefterskole

  Frihed til at deltage i stævner og konkurrencer

5 piger sidder og kigger på en computerskærm og griner.

Booking / Svømning

Book en rundvisning
eller ring på 88 91 77 00

Book nu Kontakt os
Peter Knudsen

Mit år på Lægården var uforglemmeligt. En skole hvor jeg har kunne udfolde mit talent til det yderste. Lægården har dygtige trænerer og sammenholdet på tværs af linjer er ubeskrivelig. Stor anbefaling herfra.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Elitesvømning på Lægården efterskole

Du vil blive en del af Holstebro Svømmeclub samt af Holstebro elitesport og sportsakademi, som begge har stor erfaring med talentudvikling, hvilket sikrer, at du er omgivet af professionelle og dedikerede trænere. Derudover vil du – i samarbejde med vores talentkoordinator – få tilrettelagt et personligt træningsprogram, så du kan fortsætte med at svømme på højt niveau.  Vi tilbyder dig 6-9 træninger i Holstebro Svømmeclub kombineret med, at du kan færdiggøre enten 9. eller 10. klasse på efterskolen.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver optaget på vores talentlinje, er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected] eller ved at ringe på 88 91 70 00.

Erfarent trænerteam

På vores svømme-linje træner du sammen dedikerede trænere fra Holstebro Svømmeclub samt Holstebro elitesport og sportsakademi, som begge har stor erfaring med talentudvikling. På skolen har du tilknyttet en talentkoordinator, som sørger for, at der er plads til både svømning, skole og venner i din hverdag.

Få et sjovt år på efterskole med svømning

Vores linje med elitesvømning sikrer, at du ikke behøver at vælge mellem din sport og et efterskoleophold. Vi giver dig det bedste fra begge verdener; masser af svømmetræning og alle de uforglemmelige oplevelser et efterskoleophold kan give.

Hos Lægården har vi fokus på talentudvikling, men vi har i særdeleshed også fokus på din personlige udvikling og det at være en aktiv del af et inkluderende fællesskab. Her kombineres hårdt arbejde i svømmehallen med sjove og mindeværdige oplevelser fra efterskolelivet. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!