Sportsefterskole i Jylland: Udfold Dit Talent

Drømmer du om at kombinere din passion for sport med en stærk uddannelse? Så er Idrætsefterskolen Lægården i Jylland det perfekte sted for dig. Vi tilbyder topmoderne træningsfaciliteter, erfarne trænerteams og et skoleår, der er skræddersyet til at hjælpe dig opnå dine sportslige ambitioner.

En stor gruppe unge mennesker, laver gymnastikopvisning

En hverdag fyldt med Sport på en Sportsefterskole

Idrætsefterskolen Lægården er vi dedikerede til at udvikle vores elever både sportsligt og akademisk. Ud over vores populære linjer som fodbold, håndbold og roning, har vi også en talentlinje, der fokuserer på at styrke elevernes unikke talenter inden for sport, uanset disciplin. Dette gør os til en ægte sportsefterskole.

Talentudvikling hos os drejer sig ikke kun om sport, det handler også om at forme den enkeltes karakter og personlighed. Vi tror på, at den personlige udvikling er afgørende for at opnå sportslig succes.

Læs om talentlinjen
Jacob Hansen

vil aldrig glemme hvad jeg fik med derfra! Selvom jeg var på min egen linje, så var sammenholdet på tværs stærkt. Mine varmeste anbefalinger til Idrætsefterskolen Lægården.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Hverdagen på en sportsefterskole i Jylland

Uanset hvilken linje du vælger på Lægården, vil du opleve en hverdag fyldt med sportstræning, fællesskab og engagerede lærere og trænere. Vores talentlinje giver dig mulighed for at udfordre dine færdigheder til det maksimale. Du vil blive guidet af vores talentkoordinator, der vil hjælpe dig med at skræddersy dit træningsprogram, facilitere talentudvikling med lokale sportsklubber og meget mere.

Vi lægger vægt på, at vores elever trives både på og uden for banen. Selvom du måske ikke er en stjerne i matematik eller får topkarakterer i dansk, er det vigtigt, at du giver dit bedste i skolen for at opnå den bedste udvikling, både som individ og som atlet.

Pige fra talentlinjen spænder en bue op inden hun skyder pilen mod målet

Vi samarbejder med eliten

Hvis du er en ambitiøs atlet, der ønsker endnu mere træning, er vores talentlinje ideel for dig. Vi har et samarbejde med Holstebro Elitesport, der sikrer de optimale betingelser for din sportslige udvikling. Derudover har vi tætte relationer med lokale sportsklubber inden for både håndbold og fodbold, som du kan blive en del af. Og sidst, men ikke mindst, samarbejder vi også med Holstebro Roklub for at dække en bred vifte af sportsgrene. Så uanset hvilket talent du bringer med, sørger vi for at skabe de rette rammer på vores sportsefterskole i Jylland.

Så fedt er det at gå på Lægården

Se video fra dagligdagen

Idrætsefterskole Lægården

Vælg den linje, du brænder for på en sportsefterskole

Idrætsefterskolen Lægården ser vi, at vores elever deler en fælles drøm om at udvikle sig og forfine deres færdigheder inden for deres valgte sport. Det er her, vores skole og vores dygtige lærere kommer ind i billedet, da de skaber det perfekte miljø for unge atleter. På Lægården balancerer vi mellem sport, uddannelse og det sociale liv, så alle elever har mulighed for at vokse og forbedre sig på alle områder.Hos os behøver du ikke frygte at blive overmatchet eller føle, at du ikke bliver udfordret nok. Vi har en bred vifte af sportslinjer at tilbyde, så du kan finde den, der passer bedst til dig:

Fodbold-linjen: For dem, der drømmer om at blive de næste store fodboldstjerner.
Håndbold-linjen: For dem, der elsker spændingen og teamworket i håndbold.
Talentlinjen: Hvis dit talent strækker sig ud over vores primære sportsgrene, er denne linje skabt til dig.
Ro-linjen: Perfekt for dem, der ønsker at finde roen på vandet og bygge styrke og udholdenhed.
Fitness-linjen: For dem, der ønsker at forbedre deres generelle kondition og sundhed.

Sportsefterskole med dygtige trænere

Idrætsefterskole Lægården tilbyder et bredt udvalg af sportsgrene, og du kan derfor altid finde en sportsgren, som tiltaler dig. Vi har meget dygtige trænere, som gør en dyd ud af at udvikle eleverne sportsligt. Udover at trænerne er dygtige og har en høj træneruddannelse, har de også erfaring på højeste plan. Så leder du efter en sportsefterskole med dygtige trænere, er Lægården idrætsefterskole noget for dig.