Nyhed

Efterskolernes Aften

12 måneder siden

Onsdag den 10. januar 2018 slår Lægården dørene op til Efterskolernes Aften – vores vinterlige lillesøster til Efterskolernes dag!

 

Vi vil gerne vise lidt om, hvad det er man får, hvis man vælger et år i bevægelse på Lægården, så derfor står skolens personale og nuværende elevhold klar til at vise skolen frem fra 18:00-21:00.

 

håndbold, elev skyder på mål

 

Hvad kan du opleve på Efterskolernes Aften?

Besøget består af lidt info om skolen, en rundvisning, så i kan se vore fantastiske faciliteter, og så byder vi på kaffe/saft og kage, hvor der vil være mulighed for at få en personlig samtale med en fra skolens personale.

 

Dette betyder altså, at du her får en ekstra mulighed for at få en god aften på vores skønne efterskole. Vi viser dig alt, hvad vi har at byde på og giver dig en ide om, hvad det vil sige at gå på efterskole hos os.

 

 

Stil spørgsmål!

Du får lov til at møde både vores mange søde elever og dygtige undervisere. Har du et spørgsmål til fodboldtræningen, reglerne der skal overholdes eller noget helt andet, er Efterskolernes Aften altså en glimrende mulighed for at blive helt afklaret.

 

Hvis du har noget på hjerte, må du endelig sige til – der er ikke noget, som hedder dårlige spørgsmål!

 

 

Besøg andre efterskoler

Vi håber meget på, at du vil tage et kig forbi vores efterskole på Efterskolernes Aften. Samtidig vil vi opfordre dig til at besøge andre efterskoler i lokalområdet, da størstedelen af de danske efterskoler holder åbent hus denne aften.

 

Du har altså, som kommende elev på en efterskole, rig mulighed for at få et kig på, hvad de forskellige efterskoler har at byde på – det bør udnyttes til fulde!

 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

Du kan også møde os på en rundvisningsaften eller komme til Efterskolernes Dag 2017!

Følg med i, hvad vi ellers går og laver på nyhedssiden.

Book en fremvisning, og se hvordan en hverdag kunne se ud for dit fremtidige efterskoleforløb

Book nu