Nyhed

Infoaften bliver kun virtuel!

4 år siden

Vi har desværre set os nødt til at gøre den kommende infoaften den 17/11 virtuel, da den nuværende coronasituation ikke gør det muligt at invitere gæster indenfor.

Derfor – er I tilmeldt vores infoaften den 17/11 vil I blive tilsendt en mail, hvor der er et link til et zoommøde og derudover noget praktisk information om, hvordan I tilgår dette

Programmet vil være det samme som ved det fysiske møde: Skolens forstander Ole Dommer vil fortælle om skolen, hvorefter I vil blive fordelt ud i virtuelle grupper alt efter linje-interesse. Her vil I høre mere om den linje, I er interesseret i og får også mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende slutter vi af fælles. Til slut bliver der mulighed for at stille individuelle spørgsmål, men det er naturligvis også muligt at ringe på skolen senere.

Er man interesseret i at blive skrevet op på skolen, kan dette gøres via skolens hjemmeside www.lægården.dk. Efter et par dage vil man få besked, om man har fået en plads eller om man kommer på venteliste.