Den bedste efterskole i Jylland for lokale sportstalenter

Vi fokuserer derfor på fem sportsgrene, som du kan dyrke på et højt plan i det år, hvor du er på efterskole. Udover den faste træning på selve skolen, har du mulighed for at træne hos de lokale klubber, som vi samarbejder med.

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Efterskolen i Jylland for lokale sportstalenter

Vil du hurtigt videre? Læs om vores linjer her eller book en plads til vores næste aftenrundvisning her.

Herunder kan du læse meget mere om, hvad vi gør for vores sportstalenter, samt hvorfor vi ser os selv som det bedste valg af efterskole, for sportstalenter i Midt- og Vestjylland.

Lokale samarbejdspartnere giver dig muligheder!

Vi samarbejder med TTH Holstebro, Holstebro Boldklub, Mejrup Fodbold(piger) og Holstebro Roklub. Det at være en efterskole i Vestjylland, giver i sig selv en del muligheder for samarbejde med diverse klubber.

Når disse elever ovenikøbet er dedikerede om hver deres sport og ikke bare kommer fra lokale byer i Midtjylland og Vestjylland, men faktisk hele landet, er mulighederne endnu større.

Igennem mange år har vi, som det ses på listen ovenfor, samarbejdet med en lang række lokale klubber, der er villige til at hjælpe os med at skabe dygtige spillere og atleter, indenfor hver af vores sportslinjer.

Book rundvisning her
efterskole i Jylland
EFTERSKOLE I JYLLAND

Vind turneringer med Lægården

At kunne samle en liste med så stærke samarbejdspartnere, er resultatet af at være en efterskole i Midtjylland/Vestjylland, der finder og udvikler lovende talenter.

Dette gør vi, ved at omfavne alle de forskellige talenter og kompetencer vi spotter, hvorefter vi udnytter dem til at skabe bedre sportstalenter, såvel som unge mennesker med stærke sociale og faglige kompetencer.

Det kan sportsklubberne lide - og det kan eleverne lide. Specielt når de hiver medaljer med hjem fra turneringer og stævner.

Derfor mener vi, at vi er den bedste efterskole i Midtjylland og Vestjylland, når det kommer til at hjælpe sportstalenter godt på vej.

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Sportsfaciliteter

Idrætsefterskolen Lægårdens placering i Vestjylland giver ikke blot mulighed for spændende sportslige partnerskaber med lokale sportsklubber, men det giver os også mulighed for at give de mest optimale rammer til vores andre sportslinjer.

Til Fitness har vi 2 rum med styrketræningsredskaber samt diverse haller.

Håndboldspillerne har 2 haller at boltre sig i, og Fodboldspillerne træner i sommerhalvåret på græs, på 2 baner ved siden af skolen, mens der om vinteren trænes på kunstgræs.

 

Generelle faciliteter

Du vil blive indkvarteret på et 2- eller 4-mands værelse, som enten er nyere eller helt nyistandsat. På værelset har du en seng, et skrivebord og et skab, som du kan bruge til opbevaring af tøj og andre personlige ejendele.

Undervisningen foregår i moderne lokaler med smartboardtavler og strømstik til din medbragte computer, så du og læreren kan udnytte de muligheder, den moderne teknik kan byde på.

I fritiden er der forskellige opholdsrum, som kan benyttes til eksempelvis pool, bordfodbold, brætspil og almindelig hygge.

Læs herunder om vores sportslinjer, som er hele grundlaget for den opfattelse, at vi er den bedste efterskole i Jylland for sportstalenter, der gerne vil videre og frem i verden.

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Få en personlig rundvisning

Få en personlig rundvisning, hvor du og dine forældre får en grundig præsentation af dine muligheder for at dyrke din sport og samtidig have et blomstrende socialliv på Lægården.

Du kan besøge os på Efterskolernes Dag eller melde dig og dine forældre til en aftenrundvisning.

Imens du venter på rundvisningen, er både Nyhedssiden og vores Instagram spækket med billeder og et hands-on indblik i efterskolelivet!

 

Vi glæder os til at møde dig!