Blog

En efterskole i Jylland med fokus på sport

2 år siden

HVORDAN ER LIVET PÅ EN EFTERSKOLE I JYLLAND?

Livet på en efterskole er meget anderledes fra en almindelig hverdag. Du indgår i et unikt fællesskab, som kun styrkes i løbet af året gennem diverse ture, fælles arrangementer og meget mere. Efterskolelivet er en god mulighed for unge mennesker, som skal starte i 9.- eller 10. klasse og er klar på udfordringer.
Én ting er dog sikkert på Idrætsefterskole Lægården – når året er omme, vil du have venner for livet, og et ønske om at opleve det hele igen.

Læs mere om skolen
billede for oven af hele Idrætsefterskolen Lægården
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Idrætsefterskole Lægården er en efterskole i Jylland, hvor faglighed og idræt bliver kombineret på bedste vis. Det er ét år fuld af energi, venskaber og oplevelser for livet. På Idrætsefterskole Lægården vil du ikke komme til og kede dig, da to dage aldrig er ens.

Majbritt Villadsen

Fantastik godt sammenhold og en oplevelse for livet. Lægården kan noget særligt når det kommer til at skabe sammenhold, men også i forhold til den sportslige udvikling. De får de varmeste anbefalinger fra mig.

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

billede af roning idrætsefterskole

ADVENTURE EFTERSKOLE I JYLLAND MED FULD FART PÅ!

Vi er en sportsefterskole med stort ’S’, og vi dyrker den fælles passion, nemlig sporten. Det er omdrejningspunktet for vores elever, som alle kommer til efterskolen for at dyrke deres idræt.
Meeeeeen frygt ej – Idrætsefterskole Lægården er også adventure efterskole, som tilbyder adventure i forskellige sammenhæng. Hvert år tilbyder vi adventure gennem ture i både indland og udland. Årets højdepunkt er skituren, hvor hele efterskolen drager afsted mod kulde og sne. Det er en uge, hvor eleverne får oplevelser for livet gennem udfordringer, sjove stunder og ikke mindst naturoplevelser, som snelandskabet giver.

 

Læs mere om vores linjer

Se video fra dagligdagen på idrætsefterskolen Lægården

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

IDRÆT OG SKOLEGANG PÅ LÆGÅRDEN

På Idrætsefterskole Lægården får du rig mulighed for at dyrke din store passion, samtidig med at du passer din 9.- eller 10. klasse. Vi tilbyder en bred vifte af sportsgrene, hvor du får mulighed for at udfolde dit fulde potentiale.

VIL DU VÆRE EN DEL AF FODBOLDLINJEN PÅ VORES EFTERSKOLE I JYLLAND?

Vores fodboldefterskole har stolte traditioner omkring vores fodboldlinje, hvor der bliver trænet benhårdt. Her bliver du trænet af vores dygtige og passionerede trænere, som hjælper dig med din udvikling. Fodboldlinjen deltager ligeledes i forskellige turneringer i løbet af året, hvor man spiller kampe mod andre efterskoler i Jylland. Det er altid sjovt!
Udover fodboldefterskolen, har du mulighed for at spille og udfolde dig i vores lokale samarbejdsklubber.

 

Læs mere om vores linje
Pige fra fodboldlinjen står på fodboldbanen med begge arme i vejret jubler over resultatet
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FITNESSLINJE PÅ VORES EFTERSKOLE I HOLSTEBRO?

Har du en store passion fitness? Så er Idrætsefterskole Lægården det rigtige valg for dig. Fitnessefterskolen giver dig mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for fitness. Du bliver klog på sportens muligheder, forståelse af kroppen, ernæring og meget mere. Du kan derfor se frem til at blive udfordret i forskellige former for fitness, hvor to dage ikke vil blive ens. Tag din passion til næste niveau hos os.

Håndboldmålmand fra Lægården Idrætsefterskole han sin grønne kamptrøje på, mens han gør klar til at kaste bolden

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES HÅNDBOLDLINJE PÅ VORES EFTERSKOLE I HOLSTEBRO?

Vores håndboldefterskole er meget populær, og fællesskabet er helt i top. På idrætsefterskole Lægården har du fokus på dine mål og ambitioner med sporten, og sammen med vores dygtige trænerteam, vil du udvikle dig i løbet af skoleåret. Håndboldlinjen vil igennem året deltage i forskellige turneringer, som altid er en succes. Du vil ligeledes blive en del af et rigtig stærkt fællesskab, som vil give dig venskaber for livet.

 

Læs mere om vores linje