Blog

En efterskole i Jylland med fokus på sport

1 måned siden

Hvordan er livet på en efterskole i Jylland?

Livet på en efterskole er meget anderledes fra en almindelig hverdag. Du indgår i et unikt fællesskab, som kun styrkes i løbet af året gennem diverse ture, fælles arrangementer og meget mere. Efterskolelivet er en god mulighed for unge mennesker, som skal starte i 9.- eller 10. klasse.
Én ting er dog sikkert på Idrætsefterskole Lægården – når året er omme, ville du ønske at det kunne gøres om.

Sportsefterskole
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Idrætsefterskole Lægården er en efterskole i Jylland, hvor faglighed og idræt bliver kombineret på bedste vis. Det er ét år fuld af energi, venskaber og oplevelser for livet. På Idrætsefterskole Lægården vil du ikke komme til og kede dig, da to dage aldrig er ens.

Så fedt er det at gå på Lægården

Se video fra dagligdagen

billede af roning idrætsefterskole

Adventure efterskole med fuld fart på!

Vi er en idrætsefterskole med stort ’I’, og vi dyrker den fælles passion, nemlig sporten. Det er omdrejningspunktet for vores elever, som alle kommer til efterskolen for at dyrke deres idræt.
Meeeeeen frygt ej – Idrætsefterskole Lægården er også adventure efterskole, som tilbyder adventure i forskellige sammenhæng. Hvert år tilbyder vi adventure gennem ture i både indland og udland. Årets højdepunkt er skituren, hvor hele efterskolen drager afsted mod kulde og sne. Det er en uge, hvor eleverne får oplevelser for livet gennem udfordringer, sjove stunder og ikke mindst naturoplevelser, som snelandskabet giver.

 

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Idræt og skolegang på Lægården

Idrætsefterskole Lægården får du rig mulighed for at dyrke din store passion, samtidig med at du passer din 9.- eller 10. klasse. Vi tilbyder en bred vifte af sportsgrene, og herunder kan du læse mere om dem.

Vil du være en del af vores fodboldefterskole?

Idrætsefterskole Lægården har vi stolte traditioner med vores fodboldlinje. Her bliver du trænet af vores dygtige og passionerede trænere, som hjælper dig med din udvikling. Fodboldlinjen deltager ligeledes i forskellige turneringer i løbet af året, hvor man spiller kampe mod andre efterskole. Det er altid sjovt!
Udover fodboldefterskolen, kan man spille i vores lokale samarbejdsklubber.

 

Læs mere om vores linje
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Vil du være en del af vores fitnessefterskole?

Er din store passion fitness? Så er Idrætsefterskole Lægården det rigtige valg for dig. Fitnessefterskolen giver dig mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig inden for fitness. Du bliver klog på sportens muligheder, og to dage vil aldrig blive ens. Tag din passion til næste niveau hos os.

Vil du være en del af vores håndboldefterskole?

Vores håndboldefterskole er meget populær, og fællesskabet er helt i top. På idrætsefterskole Lægården har du fokus på dine mål og ambitioner med sporten og sammen med vores dygtige trænerteam, vil du udvikle dig i løbet af skoleåret. Du vil ligeledes blive en del af et rigtig stærkt fællesskab, som vil give dig venskaber for livet.

 

Læs mere om vores linje