Hvad er fordelen ved at gå på en sportsefterskole?

Lægården er helt uden tvivl en vaskeægte sportsefterskole. Vi har samlet fem linjer, hvoraf de tre af dem dækker en meget specifik sportsgren, den ene er lidt mere bred, og den sidste er relevant for en udøver af hvilken som helst sport.

Hvilke linjer tilbyder vi?

Lægården er en sportsefterskole med fokus på sportslig, menneskelig og faglig udvikling. Fordi vi er en sportsefterskole, tilbyder vi linjer inden for følgende sportsgrene:

 

Vores linjer har tilknyttet meget dygtige trænere, som vil være en stor hjælp til din udvikling. Lægården idrætsefterskole er derfor til dig, som har en passion for sport og ønsker at få venner for livet.

Læs om talentlinjen
sportsefterskole
Lige før kastet håndbold - Håndboldefterskole

Mød ligesindede med ambitioner på en sportsefterskole

Det er ikke alle, som synes, sport er fedt, og de, som gør, har nødvendigvis ikke de samme ambitioner som dig. De gør det måske mere for hyggen og det sociale. Du bør derfor gøre op med dig selv, hvad du ønsker at få ud af et efterskoleår. På Idrætsefterskole Lægården er det da også vidt forskelligt, hvor mange timer og kræfter de forskellige elever lægger i deres sportsgren.

På sportsefterskolen Lægården går vi dog meget op i den sportslige udvikling og elsker at arbejde med unge mennesker med sportslige ambitioner. Du vil derfor opleve, at de andre elever har en sult og lyst til at udvikle sig, lige så meget som du selv har.

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Vi elsker alle sport, men er alligevel forskellige

Selvom vi er en samling af sportsinteresserede og har et mindset, der udadtil minder om hinanden, er vi stadig meget forskellige. Vi har forskellige sportslige interesser, men fælles for os alle er, at vi har en passion for sport. Forskellighederne på vores sportsefterskole skal ikke sætte en stopper for at skabe et stort fællesskab. Derfor har vi på Lægården obligatorisk gymnastik tre gange om ugen. Her smider vi hæmningerne og tilbringer mange timer sammen på tværs af linjerne.

Undervisere med sportserfaring

sportsefterskolen Lægården vil du hovedsageligt møde undervisere, som har opnået store sportslige præstationer. Efter deres sportslige karriere har du valgt at tilbringe tid med en masse unge mennesker. De har et ønske om at skubbe unge, ambitiøse elever fremad og dele ud af deres sportslige erfaringer.

Fordi de fleste undervisere også er elevernes trænere, går meget af den daglige snak på sport. Snakken går på alt fra kost og ernæring, til hvordan man sparker det perfekte straffespark. Vores sportsefterskole kommer altså ikke kun til udtryk i linjerne men også i form af de daglige samtaler.

Kort og godt: Du har ambitioner. De andre har ambitioner. I motiverer hinanden, og I ender alle med gode sportslige og faglige resultater.

Dreng med solbriller gør sin kajak klar
Pige spænder sin bue helt op for at gøre klar til at skyde

De bedste trænere, vejledere og faciliteter

I og med at mange elever på Idrætsefterskole Lægården vælger skolen primært for sportens skyld, er det helt naturligt, at vi på Lægården lægger mange kræfter i vores faciliteter og vanvittigt dygtige vejledere og trænere inden for hver sportsgren. Fordi vi er en sportsefterskole, som ønsker de bedste udviklingsmuligheder for vores elever, har vi blandt andet en tidligere superliga-spiller tilknyttet.

På grund af vores gode træningsfaciliteter, dygtige trænere og elever, der har ambitioner, kan vi garantere dig et år med gode træningsoplevelser. Derudover vil du få optimal mulighed for at blive superdygtig inden for lige akkurat din sportsgren.

Bliv elev