Blog

HVAD ER FORDELEN VED AT GÅ PÅ EN SPORTSEFTERSKOLE?

3 måneder siden

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Hvad er fordelen ved at gå på en sportsefterskole?

Lægården er, helt uden tvivl, en vaskeægte sportsefterskole. Vi har samlet 5 linjer, hvoraf de 3 dækker en meget specifik sportsgren, den ene dækker lidt mere bredt, og den sidste i realiteten er for en udøver af hvilken som helst sport.

Book en rundvisning eller kontakt os, og hør mere.

Vores linjer

Du finder vores linjer lige herunder:

 

Men hvad er det, der gør det så fedt at samle en masse unge mennesker på en sportsefterskole, fremfor at blande linjerne?

Book rundvisning her
sportsefterskole
SPORTSEFTERSKOLE

Sportsefterskole: Mød ligesindede med ambitioner!

Det er ikke alle, der synes sport er fedt og de der gør, er ikke nødvendigvis lige så ambitiøse omkring det som du er, men gør det måske i højere grad for hyggens skyld.

Det er et valg man tager, og på Lægården er det da også vidt forskelligt, hvor mange timer og kræfter de forskellige elever ligger i deres sportsgren.

 

Men overvej alligevel dette: En efterskole, hvor hver evigt eneste træner/lærer og elev du beskæftiger dig med, går helt vildt meget op i sin sportsgren eller fag.

fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

Undervisere med sportserfaring

De undervisere du møder har, i de fleste tilfælde, selv opnået noget stort eller kæmpe indenfor deres sport og har nu valgt at bruge deres tid på en sportsefterskole, for at skubbe unge, ambitiøse elever fremad.

 

Eleverne står alle klar til at modtage gode råd fra trænere og lærere, og går samtidig så meget op i deres sportsgren, at meget af det snakken går på efter skoletiden er kost, træningsmetoder, "med hvilken vinkel et straffespark bør skydes, for at ramme i kassen hver evigt eneste gang" og så videre.

Derfor ser vi os selv, som den bedste efterskole i Jylland for sportstalenter.

 

Kort og godt: Du har ambition. De andre har ambition. I motiverer hinanden og ender alle ud med gode resultater.

Vi elsker alle sport, men er alligevel så forskellige

Selvom vi er en samling af sportsinteresserede, og dermed har et mindset, der minder en del om hinandens, præsterer vi alligevel at skabe en samling af mennesker, lidt ud over det sædvanlige.

Det der sker, når over 100 mennesker er samlet, er således gerne, at man møder nogle helt andre typer end man er vant til.

Så selvom vi ikke ligefrem har en linje med hjemkundskab eller animation, får du alligevel en mulighed for at møde yderst forskellige mennesker, på meget tæt hold.

At være så tæt på disse mennesker i et helt år, vil uden tvivl være med til at ændre dit syn på mennesker med andre synspunkter, baggrunde, ambitioner og interesser.

sportsefterskole
fodbold ikon sort - Fodbold efterskole

De bedste trænere, vejledere og faciliteter

I og med at mange elever på Lægården vælger skolen primært for sportens skyld, er det helt naturligt, at der bliver lagt kræfter i, at gøre træningen i disse til noget specielt.

Dette betyder at vi på Lægården bruger en del penge på godt udstyr, faciliteter og vanvittigt dygtige vejledere og trænere indenfor hver sportsgren.

Trænerholdet inkluderer således, blandt andet, en tidligere superliga-spiller. Den slags kan lade sig gøre, når man begiver sig ind i nichen som sportsefterskole.

 

Vi gør vores bedste for at booste din motivation og dine evner, både individuelt og på holdet.

På den måde kan vi garantere dig en god træningsoplevelse, og en optimal mulighed for at blive super dygtig, indenfor lige akkurat din sportsgren.

 

Tag fat i os og hør mere!

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi som efterskole kan hjælpe dig videre med din sport, i et år fyldt med fede oplevelser, er du mere end velkommen til at kontakt os eller book en rundvisning.

Imens du venter, kan du med fordel tage et kig forbi vores nyhedsside eller følge os, i en verden af billeder, på Instagram.